City Center Hotel - IJsland Vakanties
531
page-template-default,page,page-id-531,page-child,parent-pageid-508,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

City Center Hotel

Dit hotel is nog nieuw en heeft een prachtige locatie midden in de stad. Het hotel is met zijn 6 verdiepingen redelijk groot, maar er zijn slechts 30 kamers waardoor het erg persoonlijk blijft. Je voelt je hier helemaal thuis.

Faciliteiten

-Gratis internet voor alle gasten.
-24 Uurs receptie.
-Kleine fitnessruimte.
Op de beganegrond vindt je een café / bar.
-Een souvenirwinkel.
-Mogelijkheid voor ontbijt (€10,- per persoon per ochtend)
-Mogelijkheid voor Grab and Go ontbijt voor als je ‘s morgens vroeg een excursie hebt of naar het vliegveld moet (€5,- per persoon en je moet van te voren bij de receptie aangeven als je ‘s morgens een Grab and Go ontbijtje wil).

Ligging

Het hotel ligt in het centrum van Reykjavik. Openbaar vervoer en alle voorzieningen van de stad zijn dichtbij.

Kamers

Het hotel heeft 30 kamers. Alle kamers hebben de faciliteiten van een standaard kamer, bij de andere kamers worden alleen de extra faciliteiten beschreven.

Single Room (standaard): LCD TV / satelliet TV / telefoon / föhn / badjas en slippers / mini bar / koffie en thee faciliteiten.

Twin Room: douche/bad / grotere TV / twee éénpersoonsbedden.

Double Room: douche/bad  / King size bed.

Superior Room: grotere kamer / King size bed / douche en bad / balkon met mooi uitzicht.

Overig

Als je een huurauto hebt, houdt er dan rekening mee dat parkeren erg lastig is in het centrum en het hotel heeft zelf geen parkeerplekken.

Voor meer informatie kun je naar de website van City Center hotel gaan.