Vakantie naar IJsland, reizen naar IJsland is zeer populair - IJsland Vakanties
630
page-template-default,page,page-id-630,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Vakantie naar IJsland, reizen naar IJsland is zeer populair

Gefascineerd door IJsland! Ontdek de unieke natuurlijke bezienswaardigheden. Wacht niet te lang en boek direct via het avontuurlijkste reisbureau van IJsland. Boek nu IJsland reizen.

 

Ijsland Reizen

IJsland was nog nooit zo populair. Er gaan nu zelfs stemmen op binnen de IJslandse regering om de enorme toeristenstroom in te dammen. In 2017 verwacht het land 2,3 miljoen toeristen te verwelkomen. En dat is meer dan het aankan. Er wonen nota bene slechts 335.000 mensen.

 

Natuurbehoud

 

De belangrijkste reden voor de geplande inperking is het behoud van de unieke natuurlijke bezienswaardigheden op het eiland. Het zou immers eeuwig zonde zijn als deze verloren gaan. Bewijs voor de negatieve impact van het toerisme is er al. Zo ontregelde een groepje toeristen een geiser door er zeep in te smijten. De geiser is nu minder actief.

 

Maak kennis met IJsland via Nordic Travel! Nordic Travel is het avontuurlijkste reisbureau op IJsland. Ook voor vakanties naar Reykjavík, Blue Lagoon en Groenland. Bekijk ons uitgebreide aanbod met voordelige vakantie IJsland.

 

Nordic Travel

TELEFOON: 0031 (0)20 2623646
Nordic Travel-Smyril Line Island
Stangarhylur 1, 110 Reykjavík, IJsland